-->

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Yayınlanan tüm içeriği görebilmeniz için e-posta aboneliği yapmanız gerekmektedir..

15 Ekim 2015 Perşembe

Geleceğe Destek (GEDES) Proje Destekçileri



Gerçekleştirdiğimiz Sosyal Sorumluluk projemiz Geleceğe Destek (GEDES) için destek veren kişi, kurum ve kuruluşların listesi aşağıda yer almaktadır. 

Sponsorlar, bağışçılar ve destek verenlerin listesi düzenli olarak güncellenmektedir. 

HİPERLİNK: E-Kütüphane Destekçisi


Projemiz kapsamında köy okullarımız için kurulacak kütüphanelerde yer alacak tablet bilgisayarlara kurulacak E-Kütüphane sistemleri Hiperlink tarafından indirimli olarak sağlanacaktır. 

Bağışçılarımızın E-Kütüphane sistemi temin etmek istemeleri halinde Hiperlink firması veya proje ekibinden yetkili arkadaşlarımız ile iletişime geçerek detaylı bilgi alabilirler.

İHTİYAÇ HARİTASI

İhtiyacharitasi.org farklı konulardaki ihtiyaçların ihtiyaç sahipleri ile ihtiyacı karşılamak isteyen kişiler ve kurumların buluştuğu online bir platformdur. İhtiyaçların karşılanmasının yanı sıra farklı konularda destek sahibi kurumların ve kişilerin de kullanabildiği bu platform Türkiye’nin her yerinden kullanılabilmektedir.

İhtiyaç haritası projemize destek vermekte, proje kapsamında gerçekleştirilecek olan destek kalemleri için destekçileri projemize yönlendirerek önemli bir desteği projemize sağlamaktadır. 

Facebook sayfası için tıklayınız.
Web sitesi için tıklayınız.

SESİNİ DUY

Sesini Duy; yardıma ihtiyacı olanlara yardım etmek ya da farkındalık yaratmak için kampanyaların paylaşıldığı sosyal sorumluluk projesidir.

Sesini Duy, projemize destek veren farkındalıklar arasında yer alıyor.

Facebook sayfası için tıklayınız.
Web sitesi için tıklayınız.

İLKAY GÜNDOĞAN

Almanya milli takımı ve Borussia Dortmunt futbolcusu olan İlkay Gündoğan projemize destek veren kişiler arasında yer almaktadır.


Projemiz kapsamında yer alan okullarımızdan birinin kütüphane giderleri İlkay Gündoğan tarafından karşılanmaktadır.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

Designed By KaiZen