-->

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Yayınlanan tüm içeriği görebilmeniz için e-posta aboneliği yapmanız gerekmektedir..

25 Ocak 2014 Cumartesi

Projelerimiz

Manelis Danışmanlık Eğitim Hizmetleri, 13 yıllık bilgi, birikim ve tecrübesinin temel prensipleri arasında yer verdiği "Sosyal Sorumluluk" olgusu çerçevesinde kendi bünyesinde ve ulusal / uluslararası fon kuruluşlarına yönelik proje ve çalışmalar yürüterek sosyal sorumluluğunu yerine getirmeye gayret etmektedir.

Geçmişten günümüze gerçekleşen ve gerçekleşecek proje ve çalışmalarımız aşağıdaki gibidir.

Geçmiş Dönem Çalışmalarımız;

  1. Genç Aktörler Tiyatroda: Çalışma belediyeler aracılığı ile gönüllü eğitimcileri bir araya getirmiş, çalışmanın uygulandığı il/ilçe belediyesi sınırları içerisinde ikamet eden sosyo-ekonomik dezavantajlı bireylerin (çocuk ve genç) tiyatro, drama ve kişisel gelişim eğitimleri alarak sosyal adaptasyonlarının güçlenmesi sağlanmıştır.

  2. Okuldaki Dershane: Proje kapsamında orta öğretim son sınıf öğrencilerinden maddi durumu iyi olmayan ve dershaneye gidemeyen öğrencilerin okudukları okul bünyesinde ücretsiz etüt ve ders almaları sağlanmıştır. Proje kapsamında üniversite son sınıf öğrencileri gönüllü öğretmenlik yapmış, aynı zamanda rol model olmaları sağlanmıştır. Projenin tamamı gönüllülük esası ile yürütülmüştür.
  3. Bir Kitap Bin Hayat Kitap Okuma Kampanyası: Türkiye genelinde projenin gerçekleştiği tarihler itibarıyla ilk olma özelliğini taşıyan çalışmada KaiZen Kişisel Gelişim ve Sosyal Farkındalık Ekibi tarafından temin edilen kitaplar belirlenen 7 bölgeden temsilciler aracılığı ile okunması sağlanmış, gerçekleştirilen sirkülasyon ile kitaplar Türkiye genelinde okunması sağlanmıştır. Projenin finansmanı KaiZen Kişisel Gelişim ve Sosyal Farkındalık Ekibi tarafından sağlanmıştır.
  4. 7 Bölge 7 Köy 7 Bin Kitap: Bir Kitap Bin Hayat Kitap Okuma Kampanyasının devamı niteliğinde olan çalışmamızda köy okullarına yönelik Türkiye genelinden 7 bölgeden 7 köy okulu seçilmiş olup her okula 1000 kitap yardımı yapılmıştır.
  5. Kampüs Seminerleri: Türkiye genelinde üniversite öğrencilerinin talepleri, istek ve önerileri doğrultusunda ticari kaygıların önüne geçmek adına yapılan çalışmamız ile üniversitelerde kişisel gelişim ağırlıklı seminer programları ücretsiz olarak gerçekleştirilmiştir. Organizasyonları üstlenen öğrenci veya öğrenci kulüplerinden tek şart olarak sosyal farkındalık çalışması üretmeleri talep edilmiştir. 

Güncel Projelerimize ulaşmak için aşağıda yer alan linkleri kullanabilirsiniz.

Geleceğe Destek (GEDES) Projesi için tıklayınız.  ( Destekçiler )

Kitap Bankası Projesi için tıklayınız. ( Destekçiler )



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

Designed By KaiZen